Detaljnije o aplikaciji

Dakle, kako to radi?

Nakon zadavanja odredišne adrese, korisnici voze s aktivnom aplikacijom i time pasivno pridonose informacijama o prometu i stanju na cestama. Također, mogu i aktivno doprinositi dijeljenjem prijava o nesrećama, policijskim zasjedama, ili opasnostima, pružajući tako obližnjim korisnicima uvid u ono što ih očekuje na putu.

Osim lokalne zajednice vozača koji koriste aplikaciju, Waze je također dom aktivnoj zajednici uređivača karata koji se brinu da podaci u njihovim područjima budu što je moguće bolje ažurirani.
Waze Uređivač Karata

 

Dok koristite Waze, u realnom vremenu vidite i ostale korisnike Waze aplikacije. Što nas je više, to je bolje i točnije.

waze1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svi prijatelji i osobe s kojima podjelite Vašu vožnju mogu tocno i precizno znati kada vi stižete bez da se prethodno morate najavljivati ako ste zapeli u gužvi ili idete drugom cestom.

waze2waze3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waze se može koristiti svakodnevno, ne samo kada putujete negdje.
Aplikacija ce Vas stalno obavještavati ukoliko je negdje gužva te automatski tražiti novi alternativni put do Posla ili do Vašeg željenog odredišta. Kao i druga upozorenja na cesti.

 

waze4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Što nas više koristi Waze aplikaciju to ce informacije biti točnije!