Varijacije na Star Wars temu

swthemeZnamo da je hereza, ali ipak ćemo reći da ove godine Božić mnogima stiže 16.12. s premijerom najnovijeg, 7. dijela Star Wars sage – “Sila se budi”, iliti po naški “The Force Awakens“. Nevjerojatna je čitava ta priča oko filma kojega s jednakim žarom očekuju i djeca i roditelji, od kojih mnogi u tom iščekivanju i pripremama postaju više djeca od vlastitog podmlatka. Mnoge serije i filmovi koje smo kao djeca gledali, s vremenskim odmakom, na užas nesretnika koji ih se greškom odlučio još jednom pogledati, najednom klize u nišu trasha i gube sav čar kojim ih naše mlade i naivne godine bijahu nakitile. Voljeli ste gledati “Blejkovu sedmorku”? I bila je vam je super i baš biste ju sad opet pogledali, jel’da? E, pa nemojte, ako ne želite doživjeti gore opisano trash prosvjetljenje. Tim je veća vrijednost Star Wars sage s kojom je takvo iskustvo nemoguće. Naprotiv, efekt je upravo suprotan – vremenom se gledatelju sviđa sve više i zapaža i više cijeni detalje koje je kao dijete uzimao zdravo za gotovo.

Ukratko, ekipa u Waze-u očigledno dijeli naše gledište, te su se odlučili dodatno nas nabrijati uz Star Wars temu koja je od prije par dana postala svima raspoloživa kroz Waze klijent. Uključivanjem u Star Wars tim dobivate glasovno navođenje kroz lik C-3PO-a uz povremeno ubacivanje R2-D2 i BB-8. Iako tečno govori preko 6 miliona jezika, trenutno podržava samo engleski, španjolski, francuski, talijanski i portugalski. Osim toga, uz navođenje kroz simpatične 3PO-ove lamentacije, također dobivate i mogućnost sakupljanja Star-Wars gudiza iliti cestovnih poslastica. Naći će se tu tie-fightera, svjetlostnih mačeva i još koječega što bi vas trebalo dodatno pripremiti i prikratiti dane do filmskog događaja desetljeća. Zato svi na Waze i uključite Star Wars temu!

Kako smo započeli jednom herezom, da u istom stilu završimo i s još jednom, ovaj put citatom iz kultnog filma Fanboys iz 2009: “What if the film sucks?”. Nadajmo se da to toga ni ovaj put neće doći. 🙂

 

 

Postano u Aplikacija, Globalno, Novosti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

*